Disclaimer

José de Vos heeft de informatie op deze website met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De informatie op deze site is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Afgebeelde producten kunnen uitverkocht, of niet meer leverbaar zijn. Kom voor het actuele aanbod langs.

Alle informatie op deze website dient voor persoonlijk gebruik. Verspreiding of doorgeleiding van deze informatie op welke manier dan ook is niet toegestaan. Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere websites of andere doeleinden.

Op de foto’s en de vormgeving berusten auteursrechten, deze mogen niet gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van José de Vos medicals of bureau Maatwerk in Communicatie.

Bovendien geldt voor een aantal foto’s de wet op de privacy. Deze wet verplicht ons zorg te dragen voor de bescherming van de privacy van alle gefotografeerde personen. Het is strafbaar deze foto’s te gebruiken voor doeleinden anders dan met bureau Maatwerk in Communicatie overeengekomen.